Kommende forestillinger

Aben

Premiere primo marts 2021

Den unge mand Link er blevet forelsket. Men hvordan forklarer man lige det? Hun er jo ikke nogen helt almindelig pige. Maggi fra cafeteriet lader til at forstå ham. Hun reddede ham jo også fra at begå selvmord.

Doktoren har nok i sig selv og sine eksperimenter. Han mener, at Link er helt og aldeles gennemsnitlig. Ingen overraskelser. Sekretæren Minna er ved at gå i spåner. Hun er også ved at blive forelsket, men ikke i Doktoren.

Hvad ender det hele med? Kom ned og se denne skøre og komiske fortælling om en ung mands kærlighed midt i et kaotisk øjeblik i livet.

Heksetimen – Sanatoriet III

Premiere oktober 2021

I samme stil som forestillingerne ‘Sanatoriet’ og ‘Freakshow’ åbner Det Lille Teater Aabenraa igen de mørke og dystre kældre, når der er uhygge på spil i anledning af Halloween.

Denne gang er turen kommet til det lyssky og makabre univers af hekse og dæmoner, krydret med en spændende historie, som publikum følger i små hold gennem poster rundt om i kældrene.

Glæd jer! Det bliver (u)hyggeligt!

Jul hos orgelbyggeren

Premiere november 2021

Der er garanti for ægte julestemning, når nisserne i Julemandens værksted gør klar til den store aften.

Desværre må Julemor stå for gaveuddelingen i år, da Julemanden har lagt sig syg, og midt i det hele står der to ungnisser fra Nisseskolen klar til at lave rod i det hele.

Alt lader dog til at gå efter planen, lige indtil Julemandens Tidshjul går i stykker. Snart er der vendt op og ned på det hele, og Julemor er forsvundet.

Er hun blevet væk i Tiden?

Kom ned og få svar på dette og mange flere spørgsmål, når det sjove og fantasifulde julestykke fra 2019 tager endnu et par sejrsrunder på scenen.

Der tages forbehold for ændringer