Kommende forestillinger

Genforeningen

Premiere 7. marts 2020

Med 100-året for genforeningen i Sønderjylland opsættes dette turnerende stykke, som skiltrer livet for henholdvis en tysk og en dansk familie omkring år 1920.

Stykket er et samarbejde mellem Det lilleTeater Aabenraa, Lokalhistoriske Arkiver i Aabenraa og skuespiller og forfatter Thomas Clausen Rønne

Spilledage:
Lørdag 7. marts kl. 19.00 (Det Lille Teater Aabenraa)
Søndag 8. marts kl. 14.00 (Det Lille Teater Aabenraa)
Onsdag 11. marts kl. 19.00 (Sundeved Efterskole)
Søndag 15. marts kl. 14.00 (Ravsted Forsamlingsgaard)
Onsdag 18. marts kl. 19.00 (Frøslevlejrens Efterskole)
Søndag 22. marts kl. 14.00 (Nr. Hostrup Forsamlingshus)

Køb billetter her

Møllerup Spejdertrup: Romeo og Julie

Premiere 15. maj 2020

Efter den succesfulde opførelse af Robin Hood har de skøre børn iMøllerup Spejdertrup kastet sig over endnu en klassiker. 

Ikke mange tør at gå igang med den alvorlige historie om Romeo og Julie, men spejderne er ikke et øjeblik i tvivl om, at deres udgave vil blive uforglemmelig.

Møllerup Spejdertrup er et koncept, hvor en gruppe børn og unge laver sjov og spas med kendte forestillinger. Der er garanti for gode grin og skøre indfald.

Forestillinger:
Fredag 15. maj kl. 19.00
Lørdag 16. maj kl. 14.00
Lørdag 16. maj kl. 16.00
Søndag 17. maj kl. 14.00

Billetter kan snart købes

Grænsedragning

Premiere 12. juni 2020

I anledning af 100-året for genforeningen i Sønderjylland spilles denne stort opsatte og historiske forestilling på de grønne arealer ved Søgård-lejren

Forestillingen er et samarbejde mellem de fem sønderjyske teaterscener under paraplyorganistationen Sønderjysk Forsøgsscene. De fem scener er Forsøgsscenen Haderslev, Det lille Teater Gråsten, Teater Galeasen Højer, Stjernen Skærbæk og Det lille Teater Aabenraa.

Følg også med på Facebook for de sidste nye opdateringer på det store Genforeningsspil.

Heksetimen – Sanatoriet III

Premiere oktober 2020

I samme stil som forestillingerne ‘Sanatoriet’ og ‘Freakshow’ åbner Det Lille Teater Aabenraa igen de mørke og dystre kældre, når der er uhygge på spil i anledning af Halloween.

Denne gang er turen kommet til det lyssky og makabre univers af hekse og dæmoner, krydret med en spændende historie, som publikum følger i små hold gennem poster rundt om i kældrene.

Glæd jer! Det bliver (u)hyggeligt!

Aben

Premiere primo april 2021

Den unge mand Link er blevet forelsket. Men hvordan forklarer man lige det? Hun er jo ikke nogen helt almindelig pige. Maggi fra cafeteriet lader til at forstå ham. Hun reddede ham jo også fra at begå selvmord.

Doktoren har nok i sig selv og sine eksperimenter. Han mener, at Link er helt og aldeles gennemsnitlig. Ingen overraskelser. Sekretæren Minna er ved at gå i spåner. Hun er også ved at blive forelsket, men ikke i Doktoren.

Hvad ender det hele med? Kom ned og se denne skøre og komiske fortælling om en ung mands kærlighed midt i et kaotisk øjeblik i livet.

Måvens og Peder får samtalekøkken

Premiere efteråret 2021

Telefonen ringer i Måvens’ slikbutik. Det er tid til en stor omvæltning i hans liv. Måvens søger hjælp hos barndomsvennen Peder, for hvad er et samtalekøkken egentlig?

Designeren Inge-Lise og håndværkeren Ralf dukker op, men er de nu også til at stole på?

Det er et af Line Knutzons radiospil om Måvens og Peder, som får nyt liv i vores lokaler. Det bliver skørt, det bliver sjovt og en lille smule tankevækkende. Glæd dig!

Der tages forbehold for ændringer