Kommende forestillinger

Julekort fra nær og fjern

Premiere december 2020

I forbindelse med Det Lille Teaters 50- års jubilæum ser vi denne jul tilbage på de mange gode år med juleforestillinger i vores lille kælder.

Forestillingen vil være et potpourri over de bedste og hyggeligste juleøjeblikke, som er blevet delt fra scenen, mens teatret har boet under Folkehjem.

Der bliver garanti for hygge, nostalgi og god julestemning, når  de glade gensyn bliver krydret med dejlig julemusik og sang.

Glæd dig! 

Spilletider:

Grundet Covid-19-situationen bliver denne forestilling filmet, hvorefter den bliver vist på vores facebookside. Der kan købes adgang til forestilling, som hvis man køber en rigtig billet, og en del af overskuddet går til Aabenraa Julehjerteby.

Nærmere info om spilledag følger snarest!

Aben

Premiere primo marts 2021

Den unge mand Link er blevet forelsket. Men hvordan forklarer man lige det? Hun er jo ikke nogen helt almindelig pige. Maggi fra cafeteriet lader til at forstå ham. Hun reddede ham jo også fra at begå selvmord.

Doktoren har nok i sig selv og sine eksperimenter. Han mener, at Link er helt og aldeles gennemsnitlig. Ingen overraskelser. Sekretæren Minna er ved at gå i spåner. Hun er også ved at blive forelsket, men ikke i Doktoren.

Hvad ender det hele med? Kom ned og se denne skøre og komiske fortælling om en ung mands kærlighed midt i et kaotisk øjeblik i livet.

Møllerup Spejdertrup: Romeo og Julie

Premiere marts 2021
Bemærk ny premieredato!

Efter den succesfulde opførelse af Robin Hood har de skøre børn iMøllerup Spejdertrup kastet sig over endnu en klassiker. 

Ikke mange tør at gå igang med den alvorlige historie om Romeo og Julie, men spejderne er ikke et øjeblik i tvivl om, at deres udgave vil blive uforglemmelig.

Møllerup Spejdertrup er et koncept, hvor en gruppe børn og unge laver sjov og spas med kendte forestillinger. Der er garanti for gode grin og skøre indfald.

OBS: Spilledatoerne på plakaten passer ikke. Nærmere info følger.

Grænsedragning 

Premiere juni 2021

I anledning af 100-året for genforeningen i Sønderjylland spilles denne stort opsatte og historiske forestilling på de grønne arealer ved Søgård-lejren

Handlingen foregår i tiden før og efter Genforeningen og sætter fokus på de menneskelige konsekvenser af en ny grænse.

Efter Tyskland tabte Første Verdenskrig blev det i Versaillestraktaten (1919) bestemt, at befolkningen i Nord- og Sydslesvig ad to omgange den 10. februar og den 14. marts 1920 kunne stemme om, hvorvidt de ville høre til Danmark eller Tyskland.

Grænsen mellem de to lande, som vi kender den i dag, blev draget på baggrund af denne afstemning, og Sønderjylland blev genforenet med Danmark i 1920.

”Grænsedragning” er et stort anlagt egnsspil med ca. 85 amatørskuespillere, musikere, lyd- og scenefolk fra hele Sønderjylland.

Det er de 6 sønderjyske amatørteatre i Gråsten, Aabenraa, Haderslev, Skærbæk, Højer og Løgumkloster, samt Det lille Teater i Flensborg, der står bag den store opsætning.

 

Heksetimen – Sanatoriet III

Premiere oktober 2021

I samme stil som forestillingerne ‘Sanatoriet’ og ‘Freakshow’ åbner Det Lille Teater Aabenraa igen de mørke og dystre kældre, når der er uhygge på spil i anledning af Halloween.

Denne gang er turen kommet til det lyssky og makabre univers af hekse og dæmoner, krydret med en spændende historie, som publikum følger i små hold gennem poster rundt om i kældrene.

Glæd jer! Det bliver (u)hyggeligt!

Nisserne og Tidshjulet

Premiere november 2021

Der er garanti for ægte julestemning, når nisserne i Julemandens værksted gør klar til den store aften.

Desværre må Julemor stå for gaveuddelingen i år, da Julemanden har lagt sig syg, og midt i det hele står der to ungnisser fra Nisseskolen klar til at lave rod i det hele.

Alt lader dog til at gå efter planen, lige indtil Julemandens Tidshjul går i stykker. Snart er der vendt op og ned på det hele, og Julemor er forsvundet.

Er hun blevet væk i Tiden?

Kom ned og få svar på dette og mange flere spørgsmål, når det sjove og fantasifulde julestykke fra 2019 tager endnu et par sejrsrunder på scenen.

Måvens og Peder får samtalekøkken

Premiere foråret 2022

Telefonen ringer i Måvens’ slikbutik. Det er tid til en stor omvæltning i hans liv. Måvens søger hjælp hos barndomsvennen Peder, for hvad er et samtalekøkken egentlig?

Designeren Inge-Lise og håndværkeren Ralf dukker op, men er de nu også til at stole på?

Det er et af Line Knutzons radiospil om Måvens og Peder, som får nyt liv i vores lokaler. Det bliver skørt, det bliver sjovt og en lille smule tankevækkende. Glæd dig!

Der tages forbehold for ændringer