Kommende forestillinger

Teaterlaboratorium

Premiere oktober 2022

To novicer udi instruktion; Hella Nissen-Petersen og Mette Auning, har fået mulighed til at bolte sig i teaterlaboratoriet i Det lille teater Aabenraa. Derudaf er kommet to forskellige stykker som dog begge har magt og kærlighed som omdrejningspunkt.

KONG LEAR er en tragedie om magt, sandhed og løgn og om kærlighedens væsen. Forestillingen begynder, da den gamle konge skal dele sit rige mellem sine tre døtre. Han beslutter, at den datter, der elsker ham højest, får det hele, og fluks erklærer de alle tre, at de elsker ham mere end noget andet. Men kun én taler sandt… I en hæsblæsende halv time udfoldes en fri fortolkning af Shakespeares kendte skuespil, hvor det oprindelig plot og handling kan genkendes. 

KONG LEAR er instrueret af Mette Auning

 

VREDE / KAST STENEN er et stykke om hvordan magtesløshed, afvisning og bebrejdelse i parforholdet kan udløse en destruktiv vrede. Du kender godt følelsen. Hjertet hamrer afsted, vejrtrækningen bliver hurtigere, og du har lyst til at slå i bordet. Når begge parter begynder at opfatter sig som ofre, når den anden bliver vred, begynder parforholdet at køre af sporet. 

Og hvad sker der hvis magtforholdet vendes på hovedet?

VREDE er instrueret af Hella Nissen-Petersen

 

 

Der tages forbehold for ændringer