Kommende forestillinger

 

Et år går på hæld 🙂

 

Ja så er det sidst på året og vi har holdt afslutning på vores juleforestilling “Hjem til Jul.” Tusind tak til alle Jer der kom ind og så os. Både til vores juleforestilling men også alle de andre projekter vi har haft i 2017. Nu skal julefreden sænke sig over os, og vi skal samle kræfter til et nyt år. Derfor kommer der her lidt info og et kærligt opråb:

Opstartsmøde den 4. januar kl. 19.00 i Teatersalen

Vi har haft 2 år, 4 sæsoner, med drøn på, og det kan ses i vores kære teatersal og i vores andre lokaler. De er mildest talt slidte. Og det er her hvor du kære medlem kommer ind!
Til årets opstartsmøde vil der blive fortalt om året sommerstykke, men udover det kommer forårets sæson til at se helt anderledes ud end det plejer.

Vi har valgt at “lukke” teateret i januar og februar, (det vil sige ingen øvning, og ingen forestillinger) for at give os selv tid til at virkelig at få ryddet op, shinet op, gjort rent og repareret diverse projekter. Vi beder derfor om din hjælp…

Hvis du ønsker at vi fortsat kan fortsætte vores arbejde og have det sjovt sammen nede i kælderen, så skal du møde op den     4. januar, og høre om det her projekt, og så melde dig til der hvor du mener du kan gøre en forskel. Der er planlagt forskellige områder hvor vi i bestyrelsen synes der mangler mest arbejde, men alt det kan du høre mere om til mødet.

Vi er sikre på at vi i samlet flok, kan få vores dejlige teater rigtigt pænt igen. 🙂

 

Udover det, mangler vi blot at ønske Jer allesamen en glædelig jul og et lykkebringende nytår!

Vi ses i 2018 🙂