Kommende forestillinger

Sommerstykke 2019 – Alice i Eventyrland

Premiere 7.  juni 2019

Endnu en gang flytter vi fra de mørke kældre til de smukke og idylliske omgivelser i haven på Michelsens Gaard på Lille Kolstrup.

Den smukke gamle have er ideel til at danne rammen om historien om Alice, som kommer til et sted, hun kun har drømt om.

Om du kender Disneys, Tim Burtons eller en helt tredje udgave, er vi sikre på, at du vil elske vores bud, som bliver en familieforestilling for hele familien. Glæd dig!

Forestillinger:
Fredag 7. juni kl. 19.00
Lørdag 8. juni kl. 15.00
Søndag 9. juni kl. 15.00
Torsdag 13. juni kl. 19.00
Fredag 14. juni kl. 19.00
Lørdag 15. juni kl. 15.00
Søndag 16. juni kl. 15.00

Billetbestilling

Det Piperske Teaterselskab: Hamlet

Premiere primo oktober 2019

Først kom ‘Svend, Knud og Valdemar’. Så kom ‘Da Danerne blev kristne’, en egenproduktion af Det Lille Teater. 

Nu har holdet bag sidstnævnte forstilling sat sig sammen igen og taget historien om ‘Hamlet’ under kærlig Pipersk behandling. 

Glæd dig og forbered lattermusklerne. Det bliver episk!

Nisserne og Tidshjulet

Premiere ultimo november 2019

Julen nærmer sig, og de mange nisser er ved at gøre alt klar til den store aften. Men noget er ikke, som det skal være, og pludselig er der blevet pillet ved Julemandens hemmelige rejsemetode: Tiden!

Nisserne ved ikke deres levende råd, men alt må gøres godt igen, inden Julemanden når at opdage noget. Spørgsmålet er bare lige hvordan.

Mange forsøg og alternative virkeligheder skal der til før julefreden endelig kan sænke sig i dette helt nyskrevne julestykke, som er en af teatrets egenproduktioner.

Kom og bliv i julestemning!

Aben

Premiere marts 2020

Den unge mand Link er blevet forelsket. Men hvordan forklarer man lige det? Hun er jo ikke nogle helt almindelig pige. Maggi fra cafeteriet lader til at forstå ham. Hun reddede ham jo også fra at begå selvmord.

Doktoren har nok i sig selv og sine eksperimenter. Han mener, at Link er helt og aldeles gennemsnitlig. Ingen overraskelser. Sekretæren Minna er ved at gå i spåner. Hun er også ved at blive forelsket, men ikke i Doktoren.

Hvad ender det hele med? Kom ned og se denne skøre og komiske fortælling om en ung mands kærlighed midt i et kaotisk øjeblik i livet.

Måvens og Peder får samtalekøkken

Premiere juni 2020

Telefonen ringer i Måvens’ slikbutik. Det er tid til en stor omvæltning i hans liv. Måvens søger hjælp hos barndomsvennen Peder, for hvad er et samtalekøkken egentlig?

Designeren Inge-Lise og håndværkeren Ralf dukker op, men er de nu også til at stole på?

Det er et af Line Knutzons radiospil om Måvens og Peder, som får nyt liv i vores lokaler. Det bliver skørt, det bliver sjovt og en lille smule tankevækkende. Glæd dig!