Kommende forestillinger

Det Piperske Teaterselskab: Hamlet

Premiere 3. oktober 2019

Først kom ‘Svend, Knud og Valdemar’. Så kom ‘Da Danerne blev kristne’, en egenproduktion af Det Lille Teater. 

Nu har holdet bag sidstnævnte forstilling sat sig sammen igen og taget historien om ‘Hamlet’ under kærlig Pipersk behandling. 

Glæd dig og forbered lattermusklerne. Det bliver episk!

Spilledage: 3. og 4. oktober kl. 20.00 / 5. oktober kl. 15.00

Billetter

Nisserne og Tidshjulet

Premiere 29. november 2019

Julen nærmer sig, og de mange nisser er ved at gøre alt klar til den store aften. Men noget er ikke, som det skal være, og pludselig er der blevet pillet ved Julemandens hemmelige rejsemetode: Tiden!

Nisserne ved ikke deres levende råd, men alt må gøres godt igen, inden Julemanden når at opdage noget. Spørgsmålet er bare lige hvordan.

Mange forsøg og alternative virkeligheder skal der til før julefreden endelig kan sænke sig i dette helt nyskrevne julestykke, som er en af teatrets egenproduktioner.

Kom og bliv i julestemning!

Møllerup Spejdertrup: Romeo og Julie

Premiere april 2020

Efter den succesfulde opførelse af Robin Hood har de skøre børn iMøllerup Spejdertrup kastet sig over endnu en klassiker. 

Ikke mange tør at gå igang med den alvorlige historie om Romeo og Julie, men spejderne er ikke et øjeblik i tvivl om, at deres udgave vil blive uforglemmelig.

Møllerup Spejdertrup er et koncept, hvor en gruppe børn og unge laver sjov og spas med kendte forestillinger. Der er garanti for gode grin og skøre indfald.

Genforeningen

Premiere maj 2020

Med 100-året for genforeningen i Sønderjylland opsættes dette turnerende stykke, som skiltrer livet for henholdvis en tysk og en dansk familie omkring år 1920.

Stykket er et samarbejde mellem Det lilleTeater Aabenraa og Teatret Møllen Haderslev.

Grænsedragning

Premiere medio juni 2020

I anledning af 100-året for genforeningen i Sønderjylland spilles denne stort opsatte og historiske forestilling på de grønne arealer ved Søgaard-lejren

Forestillingen er et samarbejde mellem de fem sønderjyske teaterscener under paraplyorganistationen Sønderjysk Forsøgsscene. De fem scener er Forsøgsscenen Haderslev, Det lille Teater Gråsten, Teater Galeasen Højer, Stjernen Skærbæk og Det lille Teater Aabenraa.

Følg også med på Facebook for de sidste nye opdateringer på det store Genforeningsspil.

Aben

Premiere primo august 2020

Den unge mand Link er blevet forelsket. Men hvordan forklarer man lige det? Hun er jo ikke nogen helt almindelig pige. Maggi fra cafeteriet lader til at forstå ham. Hun reddede ham jo også fra at begå selvmord.

Doktoren har nok i sig selv og sine eksperimenter. Han mener, at Link er helt og aldeles gennemsnitlig. Ingen overraskelser. Sekretæren Minna er ved at gå i spåner. Hun er også ved at blive forelsket, men ikke i Doktoren.

Hvad ender det hele med? Kom ned og se denne skøre og komiske fortælling om en ung mands kærlighed midt i et kaotisk øjeblik i livet.

Måvens og Peder får samtalekøkken

Premiere efteråret 2020

Telefonen ringer i Måvens’ slikbutik. Det er tid til en stor omvæltning i hans liv. Måvens søger hjælp hos barndomsvennen Peder, for hvad er et samtalekøkken egentlig?

Designeren Inge-Lise og håndværkeren Ralf dukker op, men er de nu også til at stole på?

Det er et af Line Knutzons radiospil om Måvens og Peder, som får nyt liv i vores lokaler. Det bliver skørt, det bliver sjovt og en lille smule tankevækkende. Glæd dig!

Der tages forbehold for ændringer