Indmeldelse

Hvis du ønsker at blive medlem af teatret skal du udfylde formularen herunder,
hvorefter den vil blive afsendt til os med dine oplysninger.

Du bedes samtidig læse vores samværspolitik om, hvad vi mener er vigtigt i teatret,
når man er sammen med andre mennesker.

Vi vil glæde os til at lave spændende teater med dig i fremtiden.

Samværspolitik for Det Lille Teater Aabenraa:

I vores teater skal vi alle kunne være og føle os trykke. Derfor har vi nogle retningslinier, der skal følges.
  • Som medlem af vores forening har vi en forventning om, at du selv frivilligt har valgt at være med. Derfor har du også selv ansvaret for at være forberedt, når du møder op til arbejdet med en produktion. Det er uanset, hvor i produktionen du er, foran, på eller bag scenen.
  • Vi tror på, at mobning ikke er noget, der findes i vores teater. Derfor accepterer vi heller ingen former for klikkedannelse, udeholdelse eller mobning.
  • Arbejder man som instruktør eller underviser med en børne/ungdomsgruppe eller er der børn/unge med i forestillingen, har bestyrelsen pligt til at indhente børneattester på de ansvarlige for produktionen. Ligesom hele bestyrelsen har afleveret børneattest.
  • Når man skal arbejde med teater, er der stramme tidslinjer, der skal holdes, ellers når vi ikke til premieren. Derfor kommer man, når det er aftalt, og man melder altid afbud i god tid før øvningen eller arbejdet går i gang.
  • Ved indmeldelse accepterer du samtidig, at undervisere/instruktører/bestyrelsesmedlemmer må tage billeder og optage videoer på generel basis til markedsføringsbrug. Materialet bliver kun brugt til dette. Vi opfordrer alle medlemmer til altid at spørge de andre, før de tager et billede/en video til deres private formål.
  • I teatret har vi en åben-dør-politik. Det betyder, at man som forældre altid er velkommen til at overvære en øvegang eller sidde og hygge i vores opholdsrum med en kop kaffe eller te.
  • Vi mener, at man har en forpligtigelse til at deltage i den ene generalforsamling, der er i foråret. Det er her kontingent, politik og fremtiden for teatret diskuteres – da det også er dit teater er det vel også din fremtid?
  • Når man melder sit barn til vores forening, har vi en klar opfattelse af, at man også har meldt en forældre til. Det betyder, at man som forældre forpligter sig til at møde op, når teatret har brug for hjælp til opbygning af scener, nedtagning af scener, eller der er oprydning i teatrets lokaler efter en god sæson. Teatret skal nok indkalde.  Man behøver ikke komme hver gang, men vi synes bare, det er rimeligt at hjælpe de andre frivillige med at skabe gode rammer om det at drive et frivilligt teater, hvor der skal være plads til alle.

Indbetaling af kontingent:

Enkeltmedlem: 250 kroner Familie: 400 kroner Forening: 400 kroner Støttemedlem: 100 kroner Kreditbanken Aabenraa Reg: 7930 Konto: 1125914 Påfør medlemsnavn i feltet til modtageren eller i kommentarfelt – ellers finder vi aldrig din indbetaling på netbanken.