Kommende forestillinger

Julekort fra nær og fjern

Premiere sidste weekend i november

Nu er den gal igen! De 2 ungnisser Muld og Stub har endnu engang fået fat i tidsnissens Kvists Tidshjul.

Og ligesom før har de måske fået trykket på lidt for mange knapper, for hvor i alverden er de nu havnet henne?

Hvem er de 2 gamle mennesker, der øjensynligt ikke laver andet end at spise småkager og læse julekort? Hvordan holder man en rigtig Jul? Findes der nisser? Hvem kommer med gaverne, og er Julen egentlig stadigvæk noget særligt?

Få svar på disse spørgsmål og lad dig fornøje over et gedigent julestykke som for mange i Aabenraa er en fast tradition.

I år spiller Det Lille Teater Aabenraa forestillingen ”Julekort fra nær og fjern” Stykket er skrevet af teateret selv i 2020 og er den første produktion der er blevet filmet, og lagt på Youtube, for at sprede lidt juleglæde i en tid, der for mange var det ene brud efter det andet på traditionerne.

Det er nu blevet taget under kærlig behandling i et samarbejde mellem fire af teaterets interne instruktører, og er blevet skrevet lidt om, så det egner sig bedre til scene-magi.

Stykket har premiere lørdag den 26. november kl. 14 og spilles derefter igen kl. 16 den samme dag. Herefter søndag den 27. november kl. 14, lørdag den 3. december kl. 14 og 16 og slutteligt søndag den 4. december kl.14Billetter kan købes her.


Julekort fra nær og fjern Det Lille Teater Aabenraa
Der tages forbehold for ændringer